Spaanse Omelet als Paleo Ontbijt
A tasty Spanish omelet with lots of vegetables that is great as a Paleo starter.
Ingredients:
- 4 eieren
- 1 rode paprika, in blokjes gesneden
- 1 groene paprika, in blokjes gesneden
- 1 ui, fijngehakt
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- Handvol verse spinazieblaadjes
- 1 eetlepel olijfolie
- Zout en peper naar smaak
Instructions:
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur
Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en bak tot ze zacht en lichtbruin zijn
Voeg de blokjes rode en groene paprika toe en bak tot ze zacht zijn
Voeg de spinazie toe en bak kort tot deze net verwelkt is
Klop ondertussen de eieren los in een kom en breng op smaak met zout en peper
Giet het eimengsel gelijkmatig over de groenten in de pan
Laat de omelet op middelhoog vuur bakken tot de onderkant stevig is en de bovenkant bijna gaar is
Gebruik een spatel om de omelet voorzichtig om te draaien en bak nog even kort aan de andere kant tot hij volledig gaar is
Serveer de Spaanse omelet warm en geniet van een heerlijk Paleo-ontbijt!
Comments
Post a Comment